Finance Centre, Surrey

18,000 sq ft / 12 weeks / Fit-out / £250,000 – £500,000

Enhancing functionality in a financial centre

Collaborating closely with the design and construction team, the objective was to establish a combination of open-plan and partitioned office areas to accommodate more than 150 employees. We added new break areas on every floor and transformed the ground floor into individual audio visual studios to showcase the financial services offered by the end users. The smart design and meticulous installation not only enhanced the value but also elevated the prestige of this financial centre.

Key Installations

  • Glazed solid partitioning and glass doors
  • Solid walnut feature panels
  • Basement comms room
  • Tea points featuring Granite work surface and ‘Whiterock’ splash back
Scroll to Top